Η Κυριακή είναι μια υπέροχη μέρα για να την αφιερώνουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, να τρώμε φαγητά με λίγες παραπάνω θερμίδες και να φοράμε όμορφα ρούχα.

Ακούω πολύ συχνά γυναίκες που σχολιάζουν πως καθημερινά πηγαίνουν στη δουλειά με αυστηρά outfits και πως μέσα στο σαββατοκύριακο προτιμούν να ντύνονται με αθλητικά.

Αγαπημένα μου κορίτσια είναι πολύ ωραία τα αθλητικά μας ρούχα, αλλά να τα βάλετε στο γυμναστήριο ή όταν κάνετε δραστηριότητες. Την Κυριακή που θα πάτε για brunch με τους φίλους σας ή τον σύντροφο σας επιλέξτε κομψά ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητα σας. Αν στο γραφείο φοράς ένα αυστηρό ταγιέρ την Κυριακή επέλεξε ένα δερμάτινο κολάν με ένα ζεστό πουλόβερ. Οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα, αλλά ταυτόχρονα κι ελκυστική. Ναι, είναι αυτή η μέρα της βδομάδας που μπορείς να κυκλοφορήσεις με το αγαπημένο σου outfit.

Φυσικά, εκτός από τα save παντελόνια, μπορείς να βάλεις μια mini φούστα και να «παίξεις» με πρωτότυπα καλσόν.  Για μένα, μην ανοίξεις την ντουλάπα σου για να πάρεις ότι βρεις μπροστά σου. Διάλεξε τι θα βάλεις, συνδύασε το με αξεσουάρ και κάνε ένα πρωινό μακιγιάζ. Με λίγα λόγια απόλαυσε τη διαδικασία.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ξεχώρισα κάποια looks και σου τα προτείνω για να τα προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ.

Ποιο σου αρέσει περισσότερο;