Λαζόπουλος- Φιλιππίδου λένε «Α-πε-λπι-σί-το» στο θέατρο Αθηνών

Λαζόπουλος- Φιλιππίδου λένε «Α-πε-λπι-σί-το» στο θέατρο Αθηνών

«Α-πε-λπι-σί-το», Σ’ αυτόν τον ρυθμό χορεύει η Ελλάδα –τα τελευταία χρόνια. Έτσι πλέον θα χορεύεται και θα τραγουδιέται των Ελλήνων η απελπισία.

Δύο εξαιρετικοί κωμικοί της γενιάς τους, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Σοφία Φιλιππίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά,  στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση της εποχής μας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος , που από τα πρώτα χρόνια έδωσε νέα πνοή στην επιθεώρηση και καθιέρωσε την μετεπιθεώρηση το 1990 με το «Ήταν ένα μικρό καράβι», γράφει τώρα μία Επιθεώρηση Δωματίου. Χωρίς τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, γράφει για τους νεοτρελαμένους  της χώρας.

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και  οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.

Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής  μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα στο καινούργιο εγχείρημα του καλλιτέχνη, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.

 

Μαζί τους: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος – Κλάδη Άννα – Λαδοπούλου Χριστιάννα – Λάνης Διονύσης -Λέκκα Ιωάννα – Μανδρινός Δημήτρης –Πιτσιλός Βαγγέλης   – Σταυρουλάκη Τζίνα – ΤαμπακάκηςΜιχαήλ

 

Κάθε Δευτέρα- Τρίτη στο θέατρο Αθηνών (Βουκουρεστίου 10, Αθήνα)