Ένας ζεστός χώρος με προσεγμένο κατάλογο και μια ενημερωμένη κάβα με πάνω από 50 ελληνικές μπύρες.

Το μενού αποτελείται κυρίως από κρεατικά, αλλά ενδείκνυται και για όσους αγαπάνε την υγιεινή διατροφή, όπως και η ιδιοκτήτρια του, Έφη Σίψα που ασχολείται με το τρίαθλο.

Ξεκίνησα με την μεσογειακή σαλάτα κους-κους με τοματίνια, καρέ αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαιντανό και αρωματικό λάδι βασιλικού σε τραγανή φωλιά, η οποία είχε πολύ ενδιαφέρον γευστικά και ήταν πολύ ελαφριά. Η δεύτερη σαλάτα που επέλεξα ήταν σταμναγκάθι με καραμελωμένα ντοματίνια, ξυνομυζήθρα, καβουρδισμένο φουντούκι και αρωματικό λάδι δυόσμου –επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόταση και λίγο διαφορετική από τις κλασσικές σαλάτες ειδικά για τους λάτρης του συγκεκριμένου κρητικού χόρτου.

Από τα ορεκτικά προτίμησα το σαγανάκι με Αρμένικο παστουρμά και βουβαλίσιο καβουρμά- ένα πολύ πικάντικο πιάτο που έγινε ανάρπαστο στην παρέα μου.

Το κυρίως πιάτο ήταν ποικιλία κρεατικών: πολίτικο κεμπάμ, σεφταλιές γνήσιες Κυπριακές, καλαμάκι από μοσχάρι, μπιφτέκι χειροποίητο όλα σπιτικά φτιαγμένα μέσα στη κουζίνα του all day grill και πολύ πετυχημένα στο ψήσιμο τους. Επιπλέον, η fit ιδιοκτήτρια μου πρότεινε και δοκίμασα το «Αγγελικό» βουβαλίσιο μπιφτέκι, ένα πολύ νόστιμο και υγιεινό πιάτο -100% ελευθέρας βοσκής από ελληνικό νεροβούβαλο.

Για εσάς που νηστεύετε αυτή την περίοδο θα βρείτε πιάτα χορτοφάγων όπως τριλογία λαχανικών (κολοκυθάκια, καραμελωμένα κρεμμύδια, ψητές μελιτζάνες, χούμους ψητής κόκκινης πιπεριάς) και μενταγιόν λαχανικών (με λιαστή ντομάτα και μαστέλο Χίου).

Η βραδιά ολοκληρώθηκε γλυκά: brownies με πολύ σοκολάτα, cheese cake λεμονιού και παγωτό.

Στα plus

  • Μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και σαλάτες για όσους προσέχουμε τη διατροφή μας
  • Τα καλοψημένα κρέατα που συνοδεύονται με πιτούλες και λαχανικά
  • Όσοι πίνετε μπύρα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, αφού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ελληνικές ετικέτες.
  • Οι προσιτές τιμές του καταλόγου.

 

«Αγγελάκια»

Επιδαύρου 55&Κ. Βάρναλη Χαλάνδρι

Τηλ 6833873 – 6852244