Η έναρξη της 23ης Athens Xclusive Designers Week με την πρώτη επίδειξη μόδας της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του κέντρου, στο City Link, το οποίο μεταμορφώθηκε για να υποδεχθεί τις μοναδικές δημιουργίες της Eλληνίδας σχεδιάστριας Ioanna Kourbela.
Το απόγευμα της Τετάρτης 28/03, πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων έσπευσε στην αγαπημένη στοά του κέντρου για να παρακολουθήσει, μέσα σε ένα καθηλωτικό σκηνικό με μεσαιωνικές επιρροές, την παρουσίαση της συλλογής Ioanna Kourbela Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes».
Η Jeanne D’Arc γίνεται η έμπνευση της Ιωάννας Κουρμπέλα για αυτήν τη συλλογή θηλυκής δύναμης, Αφιερωμένη στη γυναίκα που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση, η συλλογή δημιουργεί μια σύγχρονη «πανοπλία», φτιαγμένη από δέρμα, χειροποίητα κεντήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες. Μια συλλογή που αναμφίβολα αναδεικνύει τη θηλυκή δύναμη και αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης.
Με την ολοκλήρωση του fashion show, ακολούθησε ένα exclusive cocktail party στο ατμοσφαιρικό Bar de Theatre του City Link όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι της επίδειξης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο Bosford Rose Premium Gin σε μοναδικά κοκτέιλ.