Κάθε φορά που πηγαίνεις ένα ταξίδι το άγχος για τα ρούχα που θα πάρεις μαζί παραμονεύει. Όλα είναι κανονισμένα και ανυπομονείς να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου, αλλά βάζω στοίχημα πως όσο πλησιάζουν οι ημέρες σκέφτεσαι τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου.

Κάποτε κι εγώ αγχωνόμουν πολύ γιατί ήθελα να πάρω σχεδόν την μισή ντουλάπα μου μαζί. Έπειτα, έπαιρνα διάφορα «κομμάτια» μόνο που δεν ταίριαζαν όλα μεταξύ τους και περιοριζόμουν αρκετά. Ώσπου τα συνεχόμενα ταξίδια με έμαθαν να παίρνω μαζί μου χρηστικά κομμάτια που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αξεσουάρ για να τα μεταμορφώνω.

Στο σημερινό άρθρο θα σου γράψω προτάσεις για να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου, για σένα που θα περάσεις το φετινό Πάσχα παραδοσιακά κάπου στην περιφέρεια:

  • Τζιν παντελόνι –all time classic ταιριάζει με τα πάντα. Προτίμησε αντί για κάποιο t-shirt να το συνδυάσεις με πουκάμισο ή μια μπλούζα με δαντέλα.
  • Σακάκι –κατά προτίμηση σε μια γήινη απόχρωση για να μην σε δεσμεύει. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δίνει πόντους στην εμφάνιση σου.
  • Φαρδιά παντελόνα –καλύτερα μονόχρωμη για να «παίξεις» με το μπουζάκι ή το πουκάμισο. Το πρωί μπορείς να την βάλεις με sneakers και το βράδυ με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου.
  • Jumpsuit –ιδανική και για την Κυριακή του Πάσχα ψήνοντας τον οβελία. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και είναι ένα έξυπνο κομμάτι που θα σε διευκολύνει πολύ.
  • Πλισέ φούστα –κατά προτίμηση λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Το πρωί μπορείς να την συνδυάσεις με φουτεράκι και αθλητικά και το βράδυ με ένα πιο εντυπωσιακό μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
  • Φόρμα –αν έχεις σκοπό να εξερευνήσεις το μέρος που πας, ή είσαι η οικοδέσποινα –σημαίνει πως θα έχεις πολλές δουλειές- μην παραλείψεις το αθλητικό outfit.
  • Δύο ζευγάρια παπούτσια αρκούν: ένα για τις πρωινές ώρες και ένα για τον Επιτάφιο και το βράδυ της Ανάστασης.

Ρίχνοντας μια ματιά στο Pinterest σου βρήκα ενδιαφέρουσες προτάσεις για να εμπνευστείς.

Πριν ετοιμάσεις την βαλίτσα σου ενημερώσου για τις θερμοκρασίες που επικρατούν στο μέρος που θα πας.

Καλά να περάσεις!