Σήμερα ξεκινάει μια νέα ημέρα και βδομάδα. Πάντα τις Δευτέρες θέτουμε νέους στόχους, ξεκινάμε διατροφή, γυμναστική και πολλά ακόμα τα οποία, δυστυχώς, δεν τα τηρούμαι πάντα.

Το μυστικό είναι να βάλεις, για αρχή, ρεαλιστικούς στόχους. Για αυτό, θα σου προτείνω, μερικά πράγματα που μπορείς να εφαρμόσεις ώστε η κάθε σου μέρα να είναι μια γιορτή. Να ξυπνάς ευχάριστα, να οργανώνεις την ημέρα σου και να την απολαμβάνεις… χωρίς φωνές και φασαρίες.

Με λίγα λόγια σου προτείνω ιδέες για να γίνεις ένας θετικός άνθρωπος!

Οι 6 τρόποι για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σου:

  • Σήκω από το κρεβάτι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι –μην το κλείσεις, ούτε να το βάζεις να χτυπάει κάθε πέντε λεπτά γιατί αυτή η διαδικασία σου προκαλεί περισσότερα νεύρα. Ξύπνα και άνοιξε το παράθυρο για να μπει πολύ φως μέσα στο δωμάτιο.
  • Πήγαινε στη κουζίνα και πιες ένα ποτήρι νερό –έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και θα δεις πόσο θα σου φτιάξει την ημέρα.
  • Κάνε ντουζ –ρίξε άφθονο χλιαρό νερό πάνω σου μαζί με το αγαπημένο σου κι μυρωδάτο αφρόλουτρο.
  • Βάλε την αγαπημένη σου μουσική και διάλεξε όμορφα ρούχα –ξεκόλλησε λίγο από το κλασσικό τζιν παντελόνι ή βάλτο με ένα σικάτο πουκάμισο, οτιδήποτε έχει ενδιαφέρον. Επίλεξε ένα nature μακιγιάζ και τα κατάλληλα αξεσουάρ για να κλέψεις τις εντυπώσεις (θα δεις πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σου).
  • Γυμνάσου πριν τη δουλειά σου –είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Η γυμναστική μας ανανεώνει και μας δίνει ενέργεια.
  • Φτιάξε ένα ελαφρύ πρωινό- απέφυγε ότι παχυντικό και βάλε στο σώμα σου τροφές που θα σου δίνουν ώθηση (φρούτα, γιαούρτι, μπανάνα με βρώμη, ομελέτα με λαχανικά).

Πάρε απόφαση να κάνεις αυτά τα πράγματα και θα δεις πως τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Όμως, μην το κάνεις αν δεν το πιστεύεις γιατί τότε δεν θα πετύχει. Κάντο γιατί αγαπάς τον εαυτό σου και γιατί θέλεις να έχεις μια πιο χαρισματική ζωή.

Καλή αρχή!