Αυτή τη βδομάδα έχουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες δύο νέες ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ.

Ειδικά το θερινό σινεμά είναι η καλύτερη έξοδος.

«Έρωτας στη Σιβηρία»

Ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ο Λούκας, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Μιας και η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί.  Εκεί, σε μια μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια, μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ την οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2017 στον Καναδά, και συγκεκριμένα στις πόλεις Μανιτόμπα και Γουίνιπεγκ, και συνεχίστηκαν στην πανέμορφη και επιβλητική Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Άνα Ουλάρου

 

«Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας»

Έχουμε και λέμε: Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας κακιάς Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική.

Η ταινία κυκλοφορεί και στα ελληνικά.