Στο Τρικαλινό θα απολαύσεις χειροποίητο γύρο

Στο Τρικαλινό θα απολαύσεις χειροποίητο γύρο

Στο Στέκι του Τρικαλινού, στο Ελληνικό θα φας χειροποίητο γύρο και νόστιμες κρεατικές ποικιλίες φτιαγμένες από τα χέρια του κύριου Τάσου.

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο που μετράει πλέον 37 χρόνια ζωής αρχικά ήταν επί της Αλίμου, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στη γειτονιά του Ελληνικού.

Στο μενού του μαγαζιού θα βρεις πολλές κρεατικές επιλογές που όλα φτιάχνονται την ώρα που θα τα παραγγείλεις. Το ψητοπωλείο έγινε ιδιαίτερα γνωστό από το χειροποίητο γύρο από κομμάτια λαιμού χοιρινού που ετοιμάζει ο κύριος Τάσος. Όμως, το μυστικό κρύβεται στη σος που ετοιμάζει μόνος του, αλλά δεν δίνει τη συνταγή του. Όλα τα κρεατικά παρασκευάζονται στο κατάστημα όπως τα μπιφτέκια, τα λουκάνικα ακόμα και το κοκορέτσι που είναι μια από τις σπεσιαλιτέ του ψητοπωλείου.

Εκτός από το χειροποίητο γύρο ένα ακόμα δυνατό πιάτο είναι οι ευφάνταστες ποικιλίες του Τρικαλινού, όπου αξίζει να τον αφήσεις να σου τις δημιουργήσει ο ίδιος. Εσύ αρκεί να πεις πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις (ξεκινάνε από 10 ευρώ).

Τα δικά μου αγαπημένα πιάτα που επιστρέφω ξανά κι ξανά για να φάω είναι η μερίδα γύρο με ψημένη ντομάτα κι κρεμμύδι και το burger με το χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι.

Οι πατάτες είναι φρέσκιες, οι σαλάτες ετοιμάζονται την ώρα που τις παραγγέλνεις και οι τρεις διαφορετικές σος για να συνοδέψεις το σουβλάκι ή τις ποικιλίες παρασκευάζονται στο ψητοπωλείο κάθε πρωί.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

 

Αγίας Παρασκευής 42, Ελληνικό (κοντά στο Praktiker)

Τηλ. 2110123201