Την Παραμονή των Χριστουγέννων, την ημέρα που τα παιδιά λένε τα κάλαντα από το πρωί, την ημέρα που οι άνθρωποι τρέχουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, την ημέρα που η προσμονή για την μαγεία των Χριστουγέννων μεταφράζεται σε μία γλυκιά αναστάτωση, η Ταβέρνα ετοιμάζει ένα all-day πάρτι με χριστουγεννιάτικο μπουφέ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, γλυκό κρασί και μουσική!

Με έναν μπουφέ ανοιχτό για όλους και με γιορτινή διάθεση, την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου,  από τις 12 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ θα στηθεί ένα ολοήμερο πάρτι  με άφθονο φαγητό και ποτό.

Το μενού θα περιλαμβάνει πάρα πολλές λιχουδιές όπως ζεστές σούπες, ταρτάκια και σαντουιτσάκια με λαχταριστή γέμιση, πίτες, κεφτεδάκια, γέμιση της γαλοπούλας, γλυκές τάρτες, πουτίγκα με τσουρέκι, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, κρασί, οινόμελο, ρακόμελο μεταξύ άλλων σε απεριόριστη ποσότητα.

Τα Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης, δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν στην Ταβέρνα. Η Γωγώ Δελογιάννη και η ομάδα της σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτό μπουφέ.

Taverna at bios

Ώρες λειτουργίας: 12.00- 22.00
Μπουφές: 25 ευρώ κατ’ άτομο