Kool Life του Life Gallery athens hotel

Την Ημέρα των Ερωτευμένων κάντε δώρο στο άλλο σας μισό ένα μοναδικό δείπνο με την υπογραφή των Γιάννη Μπαξεβάνη και Διονύση Ζαχαρόπουλου στο βραβευμένο εστιατόριο Kool Life! Οι γαστρονομικές προτάσεις της ημέρας περιλαμβάνουν για αρχή ένα καρπάτσιο από ημίπαστο λαβράκι, σανγκουίνι με κρέμα άνηθου και αβγά βασιλικής ρέγκας ενώ για κυρίως μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα φιλέτο σφυρίδας με αχνιστά σπαράγγια της θάλασσας, θαλασσινά και σάλτσα αστακού ή ένα ζουμερό αρνί με πουρέ αγκινάρας, αφρό γραβιέρας και ταρτάκι με γέμιση κρεατότουρτας συνοδευόμενο από ένα αρωματικό πλιγούρι. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με μία κρέμα αρμπαρόριζας με φρούτα του δάσους ή αν είστε λάτρης της σοκολάτας δοκιμάστε το κρεμέ πικρής σοκολάτας με σορμπέ λεμονόχορτου και κραμπλ από φιστίκι Αιγίνης. Συνοδεύστε το δείπνο σας με τα ευφάνταστα κοκτέιλ που δημιούργησε αποκλειστικά για τους ερωτευμένους ο Γιάννης Χλεμπάκος για μία επιπλέον δόση απόλαυσης!

Τιμή: €45/ άτομο, στην τιμή περιλαμβάνονται και 2 κοκτέιλ

The Parliament του NJV Athens Plaza

Το δείπνο Valentines 6 πιάτων στο ανανεωμένο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με Λευκή Ψαρόσουπα με Σχοινόπρασο, κρουτόν & σάλτσα “Harissa”, Σαλάτα Καβούρι με Mango & σάλτσα κρέμα Lime, Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο & πουρέ Πατάτας με ελληνική Τρούφα, Φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα πάστα Ελιάς καλαμών & ψητά Λαχανικά με θυμαρίσιο Μέλι και για επιδόρπιο Σαμπλέ Κακάο με Αμυγδαλόκρεμα Φυστίκι, κρέμα Framboise & αφράτη κρέμα Βανίλια με σάλτσα από κόκκινα Φρούτα.

Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα. Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την Ελενα Περβαινά.

Τιμή: 105€/άτομο

Symposium  του Academias Hotel

Το Academias Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην καρδιά της Αθήνας, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό μενού στο υψηλής αισθητικής Symposium Restaurant. Η διακεκριμένη ομάδα του εστιατορίου έχει ετοιμάσει για αυτή την ξεχωριστή βραδιά ένα ευφάνταστο μενού για δύο με πλούσια αρώματα κι εκρηκτικές γεύσεις που θα αποπλανήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ο σεφ θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι Prosecco, συνοδευόμενο από California Roll Sushi, ενώ ακολουθεί ταρτάρ τόνου με φρούτα του πάθους, αβοκάντο και ζελέ από ρόδι. Η βραδιά συνεχίζεται με χτένια σωτέ, συνοδευόμενα από πουρέ φάβας αρωματισμένο με τρούφα, τραγανό τσορίθο και μπισκ αστακού. Το μενού περιλαμβάνει επίσης presa iberico με πουρέ σελινόριζας, άγρια μανιτάρια, πίκλα από αχλάδι και σάλτσα ανανά. Γλυκός επίλογος, μία κρέμα από σοκολάτα guanaja, αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο και σορμπέ κόκκινων φρούτων.