Η τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου φέρνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επιστροφή μιας “περίεργης” κούκλας και ένα δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Brahms: The Boy II

Ο Μπραμς δεν ήταν ποτέ του μια απλή κούκλα. Η συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας είναι έτοιμη να σας στοιχειώσει με πρωταγωνιστές την Κέιτι Χολμςκαι τον Κρίστοφερ Κόνβερι.

Σύνοψη: Μία νέα οικογένεια μετακομίζει στην έπαυλη Χίλσαϊρ, δίχως να γνωρίζει την ανατριχιαστική ιστορία της. Εκεί, ο μικρός γιος τους Τζουντ βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα την οποία αποκαλεί Μπραμς. Όμως, κανείς δε γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό της τρομακτικής κούκλας.

Αγώνας για Δικαιοσύνη

Ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία. Υποψηφιότητα Β’ Αντρικού Ρόλου για τον Τζέιμι Φοξ, Βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards)

Σύνοψη: Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντιθέτως, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα. Αναλαμβάνει την υπόθεση του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν, που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Στα χρόνια που ακολουθούν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικού και πολιτικού παρασκηνίου, απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες – και το σύστημα – να είναι εναντίον τους.

Παίζουν: Μάικλ Μπι Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ, Μπρι Λάρσον, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Ρέιφ Σπαλ, Ρομπ Μόργκαν