Τι να κάνεις τόσες ώρες μέσα στο σπίτι, ειδικά αν δεν εργάζεσαι καθόλου, πραγματικά είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Γιατί ακόμα και τα απλά πράγματα όπως η μαγειρική,το διάβασμα, τα επιτραπέζια, ακόμα και τα beaute αρχίζεις να τα βαριέσαι.

Για αυτό διευρύνουμε τις… γνώσεις μας κάνοντας και νέα πράγματα. Όπως το να ξεναγηθείς  σ΄ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, να απολαύσεις μια θεατρική παράσταση και να διασκεδάσεις με συναυλία κάνοντας απλά ένα κλικ στον υπολογιστή σου.

Κάνε μια εικονική βόλτα στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου

Από το μουσείο του Βατικανού, στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, μία στάση στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας και από εκεί στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκη. Και όχι μόνο αυτά. συνολικά 10 μουσεία -τα μεγαλύτερα του κόσμου μπορείς να ξεναγηθείς μόνο με ένα κλικ.

Το θέατρο Τέχνης στο σαλόνι σου

Από τις αγαπημένες μου μορφές ψυχαγωγίας που ευτυχώς δεν θα τη στερεθώ τώρα που “Μένω Σπίτι”. το Θέατρο Τέχνης, μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, ανακοινώνει το σχεδιασμό δυνατότητας παρακολούθησης των παραστάσεων μέσω διαδικτύου (πρόγραμμα «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι») για εκείνους που πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικούς χώρους (νοσούντες, ευπαθείς ομάδες, παιδιά κτλ).

Συναυλία στο σπίτι σου

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Βερολίνου παραχώρησε δωρεάν πρόσβαση, μέσω διαδικτύου, σε 600 ζωντανά ηχογραφημένες συναυλίες που έχει δώσει την τελευταία δεκαετία. Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σημαντική αυτή καλλιτεχνική πρωτοβουλία, η οποία μεταφέρει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ορχήστρας.

Επίσης, πολλοί καλλιτέχνες διοργανώνουν live βραδιές από το σπίτι τους. Όπως οι Coldaplay, ο Κωστής Μαραβέγιας, o frontman των Polkar.