Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο γραφείο. Το αφήσαμε στα μέσα Μαρτίου με αρκετό κρύο και μετά κάτι παραπάνω από 40 ημέρες επιστρέφουμε αρκετά ανανεωμένες. Εσωτερικά και εξωτερικά. Μήπως και με περισσότερη διάθεση; Γιατί τώρα που μείναμε πάνω από ένα μήνα μέσα στο σπίτι με πυζάμες και φόρμες έχουμε την ανάγκη να ντυθούμε όμορφα και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας.

Ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά κι εμείς έχουμε παραπάνω διάθεση να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα μετά από τόσες ημέρες καραντίνας. Τα πουλοβεράκια έδωσαν τη θέση τους στα αέρινα μπλουζάκια, τα t-shirts, αλλά και τα ανοιξιάτικα πουκάμισα. Τα υφάσματα έχουν αλλάξει, όπως και η διάθεση μας.

Σας βρήκα ενδιαφέρουσες προτάσεις για να πάτε στο γραφείο κομψές και άνετες.

Total white

https://www.instagram.com/p/B_zaOX-pJkn/

Όσα χρόνια και να περάσουν το total white look θα παραμένει κλασσική επιλογή και πολύ κομψή. Είσαι πάντα καλοντυμένη και μπορείς να παίξεις με αξεσούαρ, όπως στέκιες ή χρυσά διακριτικά σκουλαρίκια.

Maxi Φόρεμα

https://www.instagram.com/p/B_qFTH7AbBx/

Είναι στη μόδα, είναι άνετα και πολύ θηλυκά. Το τέλειο outfit για το γραφείο σου και ιδανικό για την άνοιξη. Στα plus ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Αν θέλεις για να παίξεις λίγο με το στυλ σου μπορείς να προσθέσεις ζώνη.

Printed φόρεμα

https://www.instagram.com/p/B_Ft6_Rgb1O/

Τα σχέδια είναι παιχνιδιάρικα, σου φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν πιο ιδιαίτερο το στυλ σου. Εντάξει δεν ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, αλλά όταν έχεις αυτοπεποιήθηση και γούστο θα αναδείξουν το στυλ σου. Κάντο όπως η Chiara

Σατέν φούστα

https://www.instagram.com/p/B66CzNTAYX1/

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι για το γραφείο και μπορείς να το συνδυάσεις με μια casual μπλούζα. ΔΕν χρειάζευαι πολλά αξεσούαρ και είναι προτιμότερο η σατέν φούστα να είναι μέχρι το γόνατο. Εμπνεύσου από την ιέρεια της μόδας, Anna Wintour

Πουά

https://www.instagram.com/p/B8wZTC0A2dB/

Ένα κομψό, πουα φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι μια κλασσική επιλογή ιδιαίτερα τώρα την άνοιξη και το γραφείο. Συνδύασε το είτε με κόκκινα πέδιλα είτε με μπεζ για να μην έχεις έντονη αντίθεση αν είσαι πιο low profile.