Το “Για Πάντα” δεν κρατάει τελικά… για πάντα. Το ξέρεις πολύ καλά, το βιώνεις αυτό το διάστημα αφού η σχέση σου τελείωσε. Ίσως είναι νωρίς ακόμα, αλλά σκέψου πως κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.

Είμαι σίγουρη πως θα έχεις μιλήσει ατελείωτες ώρες με τους φίλους σου για το χωρισμό σου. Εγώ θα σου προτείνω μέρες που είναι να κάτσεις σπίτι και να απολαύσεις (μαζί με ένα μπολ ποπ -κορν,γιατί όχι) 5 ταινίες ιδανικές για εσένα που χώρισες χωρίς όμως να σε πάρουν από κάτω.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είναι εδώ για σένα. Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας ο γνωστός (και πολύ αγαπημένος μου) ραδιοφωνικός παραγωγός (Δευτέρα -Παρασκευή 10.00-13.00) του Μέντα μας πρότεινε μέσα από το instagram κινηματογραφικές ταινίες για κάθε γούστο.

Λοιπόν, ο Δημήτρης επέλεξε για σένα την/τον φρεσκοχωρισμένη/ο 5 ταινίες για να δεις το τέλος της σχέση σου με άλλη  ματιά.

Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου 

ΥπόθεσηΗ Τζούλιαν έχει μόνο τέσσερις μέρες στη διάθεσή της για να χαλάσει το γάμο του καλύτερού της φίλου και να τον κατακτήσει ερωτικά (Τζούλια Ρόμπερτς, Κάμερον Ντιαζ, Ρούπερτ Έβερετ, Ντέρμοτ Μαλρόνει)

The Break up

Υπόθεση: Η Μπρουκ έχει απηυδήσει από την στάση του φίλου της Γκάρι στη σχέση τους και του ανακοινωνει ότι χωρίζουν. Συνεχίζουν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι, μιας και ανήκει και στους δύο, το οποίο μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη. Αυτός ο χωρισμός είναι η ευκαιρία να αποκαλυφθεί το κατά πόσο η σχέση τους ήταν ουσιαστική ή όχι (Τζένιφερ Άνιστον, Βινς Βον)

Magic Mike 

ΥπόθεσηΟ έμπειρος Μάικ μυεί τον 19χρονο Άνταμ στα μυστικά του αντρικού στριπτίζ, των ξέφρενων πάρτι, του ευκαιριακού σεξ και της εφήμερης λάμψης που προσφέρει απλόχερα η showbiz. Μέσα στο διάστημα ενός καλοκαιριού η φιλική τους σχέση θα φανερώσει στον 30χρονο χορευτή αλήθειες που για χρόνια δεν τολμούσε να κοιτάξει κατάματα (Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάθιου Μακ Κόναχι)

ps: Όπως λέει και ο Δημήτρης “Για να εκτιμήσεις την ελευθεία σου

Kill Bill

ΥπόθεσηΎστερα από τέσσερα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση, η Νύφη, μια επαγγελματίας δολοφόνος που προδόθηκε από τους συντρόφους της και τον εραστή της Μπιλ, συνέρχεται και ζητά εκδίκηση. Πρώτο μέρος μιας διλογίας, που αποτελεί φόρο τιμής στις ασιατικές ταινίες πολεμικών τεχνών, το ιαπωνικό μάνγκα, το σπαγκέτι γουέστερν και άλλα παρόμοια είδη. Μαύρο χιούμορ και αποθέωση της βίας για τη βία (Ούμα Θέρμαν, Λούσυ Λου, Ντάριλ Χάνα)

ps: Όταν ο πρώην σου είναι απειλή για τη ζωή σου..Καλύτερα μόνη)

Μόλις χώρισα

Υπόθεση: Η Ηλέκτρα ετοιμάζεται να πάει με τους φίλους της στο κλαμπ που παίζει μουσική ο Πέτρος για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Εκείνος, όμως, της αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι θέλει να χωρίσουν, κάτι που η παρέα προσπαθεί να της ανακοινώσει… με τρόπο (Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη)