Από την περασμένη βδομάδα έχουμε ξεκινήσει να μπαίνουμεσε μια νέα καθημερινότητα, λίγο διαφορετική από την προηγούμενη χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε να ανακαλύψουμε καινούργια πράγματα.

Το διάστημα που έμεινες μέσα στο σπίτι θα ανακάλυψες, φαντάζομαι, νέα πράγματα που σου αρέσουν, θυμήθηκες δραστηριότητες που έκανες παλαιότερα, αλλά λόγω των απαιτητικών ωραρίων δεν έβρισκες χρόνο να τις βάλεις στο πρόγραμμα σου.

Με νέα μυαλά και νέα καθημερινότητα μπορείς να απολαύσεις δραστηριότητες στην πόλη σου. Πάντα με προσοχή.

Περίπατο σε πάρκο

https://www.instagram.com/p/BgqY9isgSAD/

Αφιέρωσε χρόνο για περπάτημα σε ένα από τα πάρκα της περιοχής σου. Την περίοδο του lockdown καθημερινά στέλναμε μήνυμα με τον αριθμό 6 για περπάτημα. Τώρα, χωρίς να δώσεις πουθενά αναφορά, φόρεσε τα αθλητικά σου πάρε ένα smoothie και απόλαυσε τις ομορφιές του τόπου σου.

 

Ποδηλατάδα

https://www.instagram.com/p/BbneF-IgVK2/

Εξερεύνησε την περιοχή σου με ένα ποδήλατο. Ίσως έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις, ίσως πάλι αναθερμάνατε την σχέση σας το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα και αν δεν έχεις δικό σου ποδήλατο θα έχει κάποιος γνωστός σου. Τι περιμένεις βάλε φόρμα και περιπλανήσου σε γειτονιές ή σε κάποιο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, στο βουνό με το ποδήλατο σου.

Φωτογράφησε την πόλη σου

https://www.instagram.com/p/BgTEJvhnSi0/

Δεν χρειάζεσαι επαγγελματικό εξοπλισμό, αρκεί η κάμερα του κινητού σου αν θέλεις να κάνεις κλικ στα αγαπημένα σημεία της πόλης σου. Αυτό που θα απαθανατήσεις δεν θα έχει σχέση με ότι ήξερες πριν. Πλέον κι εσύ βλέπεις με άλλο μάτι της ομορφιές του τόπου σου. Αν έχεις διάθεση μπορείς να τραβήξεις και βιντεάκι και μετά να ετοιμάζεις το δικό σου οδοιπορικό κάνοντας μοντάζ -στο διαδίκτυο θα βρεις free εφαρμογές για μοντάζ.

Πικ-νικ στη φύση

https://www.instagram.com/p/BhjvvZdHibY/

Αγαπώ το πικ νικ και με την πρώτη ευκαιρία ετοιμάζω το καλάθι μου και φεύγουμε για ένα υπαίθριο γεύμα. Ειδικά αν μένεις στην περιφέρεια έχεις πολλές επιλογές σε φανταστικά μέρη για να πικ- νικ με την οικογένεια σου ή δυο-τρεις καλούς φίλους τηρώντας φυσικά τις σωστές αποστάσεις.

Διάβασε βιβλίο στη φύση ή σε βιβλιοπωλείο

https://www.instagram.com/p/B9cJleuJEnt/

Σου έχω το πιο τέλειο σκηνικό: πάρε το βιβλίο που διαβάζεις αυτή την περίοδο και πήγαινε σε ένα ωραίο μέρος να το απολαύσεις. Το έχεις κάνει ποτέ; Εκτός φυσικά από τη θάλασσα! Από την άλλη αν δεν θέλεις να πας κάπου στη φύση για διάβασμα γιατί όχι πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.