Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο καταξιωμένος chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, και η ομάδα των Τhe Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios μερικά από τα κορυφαία bars της Αθήνας, με το Τhe Clumsies να συμπεριλαμβάνεται στα 50 καλύτερα bars του κόσμου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το νέο τους project Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ” στo κέντρο της πόλης.

Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Καλαμιώτου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, εκεί όπου τα urban vibes σμίγουν με την vintage διάθεση μιας περασμένης εποχής, το “Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ” θα υποδέχεται από τα μέσα Ιουνίου τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού. Ένα σύγχρονο αστικό καφενείο, η ιδέα του οποίου γεννήθηκε μέσα στην περίοδο της κρίσης, ως μια δημιουργική συνεργασία που έρχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα σε συνδυασμό με ξεχωριστές fine drinking εμπειρίες.

Με τις μεγάλες τζαμαρίες να προσφέρουν άπλετη θέα στον πεζόδρομο, ο χώρος ξεχωρίζει για το προσεγμένο design του με cosy και ρετρό χαρακτήρα που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή αισθητική με τον σύγχρονο ρυθμό της καρδιάς της πόλης. Ο εσωτερικός χώρος και τα τραπεζάκια στον φιλόξενο πεζόδρομο ευνοούν τόσο το private dining & drinking όσο και τις παρεΐστικες εξόδους για τις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού.

Το μενού έρχεται δια χειρός ενός εκ των κορυφαίων της ελληνικής γαστρονομίας. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης με τη δημιουργική του ματιά, επαναπροσδιορίζει τις γευστικές μας παραδόσεις και συστήνει ξανά αγαπημένα πιάτα υπό το πρίσμα της σύγχρονης ελληνικής μαγειρικής κουλτούρας. Εμπνευσμένοι μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα, πιάτα to share και ορεκτικά που θα μπορεί να επιλέξει κανείς από έναν πληθωρικό δίσκο, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που δεσπόζουν στην κάρτα, στην οποία πρωταγωνιστούν η έμπνευση του σεφ και η αγάπη για την αυθεντικότητα.

Η λίστα των ποτών και των cocktails φέρει την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας των The Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios με tailor made προτάσεις που χαρίζουν στο “Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ” εξέχουσα θέση στον χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής. Προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, ποιοτικά spirits και η θρυλική πλέον έμπνευση της ξεχωριστής αυτής ομάδας στα cocktails συνθέτουν ένα μοναδικό μενού που θα πλαισιώσει ιδανικά τις γευστικές προτάσεις.

Δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της γαστρονομικής και fine drinking σκηνής  της πόλης συστήνουν το νέο project “ Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ ”, υποδεχόμενες με αισιοδοξία και δημιουργικότητα την επόμενη μέρα της κρίσιμης αυτής περιόδου, θυμίζοντάς μας γευστικές παραδόσεις μου παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και συστήνοντάς μας εμπειρίες που θα το αναδείξουν στο νέο place to be.

Info: Καλαμιώτου 15, 105 60, Αθήνα