Πινόκιο

Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε
Πρωταγωνιστούν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Κετσερίνι, Μαρίν Βακτ

Μην με λες κύριο

Ανάμεσα στους γυάλινους ουρανοξύστες του Μουμπάι, η Ratna εργάζεται ως εσωτερική οικιακή βοηθός για τον Ashwin, ενός νέου εύπορης οικογένειας. Ο Ashwin φαίνεται να τα έχει όλα όμως η Ratna αισθάνεται την βαθιά μελαγχολία του και πως έχει εγκαταλείψει τα όνειρά του. Από την άλλη, η Ratna που φαίνεται πως δεν έχει τίποτα να χάσει, κυνηγά το όνειρό της να γίνει μια σχεδιάστρια μόδας γεμάτη αισιοδοξία. Όταν αυτοί οι αντίθετοι κόσμοι ενώνονται, οι δυό τους έρχονται πιο κοντά μα τα εμπόδια μεταξύ τους φαντάζουν ανυπέρβλητα.

Σκηνοθεσία: Ροχένα Γκέρα
Πρωταγωνιστούν: Τιλοτάμα Σόμε, Βιβέκ Γκόμερ

Αβάνα, η Πόλη των Κατασκόπων

Αβάνα,  αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες,  κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να  διεισδύσουν σε τρομοκρατικές  οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς
Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Βάγκνερ Μούρα, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άνα ντε Άρμας

Bloodshot

Βασισμένο στο ευπώλητο comic, ο Vin Diesel πρωταγωνιστεί ως Ray Garrison, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη και έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπερ-άνθρωπος Bloodshot. Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη και ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει αμέσως τις πληγές του. Όμως ελέγχοντας το σώμα του, η RST παράλληλα εξουσιάζει και το μυαλό του. Τώρα, ο Ray αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι- και αυτή είναι η τωρινή του αποστολή.
Σκηνοθεσία: Ντέιβ Ουίλσον
Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Έιζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούαν, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς