Οι Μεταφραστές

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι.

Παίζουν: Λαμπέρ Ουίλσον, Όλγα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Μανώλης Μαυροματάκης

 

Μόνοι στο Παρίσι

Ο Ρεμί, ένας νεαρός που δουλεύει σε μια αποθήκη ως ανειδίκευτος εργάτης και πάσχει από αϋπνίες, ζει μόνος του σε ένα παρισινό διαμέρισμα. Πίσω από τη μεσοτοιχία μένει επίσης μόνη της η επιστημονική ερευνήτρια Μελανί, η οποία νιώθει διαρκώς υπνηλία. Τι πρέπει να μεσολαβήσει για να συναντηθούν δύο άνθρωποι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;

Παίζουν: Φρανσουάλ Σιβίλ, Ανά Ζιναρντό, Καμίγ Κοτέν

 

 

Babyteeth

Όταν η έφηβη Μίλα, σοβαρά άρρωστη από καρκίνο, ερωτεύεται τρελά το Μόουζες, κλεφτρόνι μπλεγμένο με ουσίες, η ζωή της οικογένειάς της αναστατώνεται. Εκείνη, όμως, θα δείξει σύντομα σε όλους γύρω της πώς είναι να ζεις σαν να μην έχεις τίποτα να χάσεις.

Παίζουν: Ελίνα Σκάνλεν, Μπεν Μέλντεσον, Τόμπι Γουάλας, Έσι Ντέιβς.

 

Η καλοσύνη των ξένων

Στη Νέα Υόρκη του σήμερα, το ρωσικό εστιατόριο του εκκεντρικού ιδιοκτήτη Τίμοφι (Μπιλ Νάι) αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων αγνώστων μεταξύ τους προσώπων. Η Κλάρα (Ζόι Καζάν), μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει μαζί με τα παιδιά της από τον βίαιο σύζυγό της. Ο Μαρκ (Ταχάρ Ραχίμ), ένας πρώην κατάδικος και νυν μάνατζερ του εστιατορίου. Η Άλις (Άντρια Ράισμπορο), μία χαμηλών τόνων νοσοκόμα και ερασιτέχνης θεραπεύτρια. Ο Τζεφ (Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς), ένας νεαρός άνδρας που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά και αναγνώριση. Σε καιρούς ραγδαίας κοινωνικής ανασφάλειας, ακόμα και οι μικρότερες συμπτώσεις μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ήρωες της ιστορίας καθώς οι ίδιοι ανακαλύπτουν σταδιακά πως η ελευθερία και η ελπίδα βρίσκονται ανάμεσά τους