της Γιάννας Ρούμπα

Μια από της ποιο αγαπημένες καλοκαιρινές συνταγές για κολοκυθόπιτα! Εμείς την φτιάχνουμε γρήγορα για να την απολαύσουμε στην βεράντα μας όταν έχουμε γυρίσει από την θάλασσα…
Υλικά
5-6  κολοκυθάκια πράσινα
2 καρότα
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
1κουπα τσαγιού μαϊντανό
1 κούπα τσαγιού δυόσμος
2 αυγά
300γρ. Φέτα σε κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
1/2 κούπα τσαγιού βρώμη
1 κούπα αλεύρι για όλες της χρήσεις
σουσάμι
λίγο λάδι για το ταψί
Εκτέλεση 
Προθερμαινουμε τον φούρνο στους 180. Αρχικά τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε στο σουρωτήρι με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να για 30′ με 1 ώρα. Στην συνέχεια τρίβουμε το καρότο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο και τον μαϊντανό. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας σε ένα μπολ ( χωρίς το σουσάμι) πριν ρίξουμε το κολοκύθι το στραγγίζουμε με τα χέρια μας. Στην συνέχεια ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Έχουμε αλείψει με λάδι το ταψί μας και ρίχνουμε την ζύμη και από επάνω το σουσάμι. Ψήνουμε στους 180  για 50′ περίπου.