της Γιάννας Ρούμπα

Τώρα το καλοκαίρι όλοι μαςπροσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας. Μάλιστα, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει οι σαλάτες, για μένα, έχουν την τιμητική τους. Αυτή που ξεχωρίζω, φτιάχνω πολύ συχνά έχει άρωμα Ιταλίας και δεν είναι άλλη από την Insalata mozzarella.

Εκτιμώμενος χρόνος:
Οδηγίες εκτέλεσης

Κόβουμε τη μοτσαρέλα και την ντομάτα σε στρογγυλές φέτες. Λιώνουμε το σκόρδο με το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια περνάμε τις ντομάτες και την μοτσαρέλα από την σως που έχουμε φτιάξει και της βάζουμε στο πιάτο εναλλάξ., ντομάτα με μοτσαρέλα. Γαρνίρουμε με τα φύλλα από τον βασιλικό.

Μπορεί να γίνει και η δική σου αγαπημένη σαλάτα!