Το φθινόπωρο φέρνει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στο Θέατρο ΗΒΗ! Μετά τα απανωτά sold-out της περσινής χρονιάς και τη μεγάλη αγάπη του κοινού, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, για δεύτερη χρονιά, μαζί με έναν θίασο που ήδη έκλεψε τις εντυπώσεις, δίπλα στην διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.

Η υπόθεση

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα…πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Η συνέχεια επί σκηνής…

Παίζουν: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Οι εντυπώσεις μου

Είδα πέρυσι, στη πρεμιέρα, τη πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη και πέρασα πολύ καλά. Γέλασα πολύ. Ο Γιώργος ξέρει να χειρίζεται έξυπνα τη πένα (και στο θέατρο) δημιουργώντας μια έξυπνη κωμωδία και επίκαιρη όσο ποτέ. Στο επίκεντρο οι σχέσεις των ανθρώπων: φιλικές, αισθηματικές, οικογενειακές και ερωτήματα που μας έχουν όλους απασχολήσει. Όσο θα γελάσεις τόσο θα προβληματιστείς και σίγουρα θα θελήσεις κάτι να αλλλάξεις. Γιατί σε κάποιες από τις σχέσεις θα βρεις δικά σου οικεία κομμάτια.

Όπως σου έγραψα και παραπάνω γέλασα μέσα από την ψυχή μου, σ΄ένα έξυπνο κείμενο και χωρίς βρισιές. Στα plus της παράστασης η συμμετοχή της Κατιάνας Μπαλανίκα που σε κερδίζει με το ταπεραμέντο της, η εξαιρετική Μαριλού Κατσαφάδου -όπως έχω γράψει ξανά είναι το next best thing- και η ήρεμη δύναμη που βγάζει η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Προτείνω να κλείσεις θέση (η παράσταση πέρυσι ήταν sold out) εδώ  για να απολαύσεις αυτή την εξαιρετική κωμωδία και ναι…”Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” χωρίς ενοχές.

Ώρες και Ημέρες παραστάσεων

Τετάρτη -Κυριακή: 19:00
Πέμπτη -Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:00 και 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€ – 23€
Ομαδικές κρατήσεις: 210-3639343 (εσωτ. 2)