Τα τελευταία 3 χρόνια το brunch έχει σταθερή θέση στο μεσημεριανό πρόγραμμα της Κυριακής. Ολοένα ξετρυπώνουν bistro με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις όπου θέλουμε να τις δοκιμάσουμε.

Εκτός από το φαγητό σημασία έχει και τι φοράμε για να απολαύσουμε το γεύμα με τους φίλους μας. Γιατί αλλιώς θα ντυθείς για να βγεις με την παρέα σου και αλλιώς με το αγόρι σου.

Προσωπικά βαριέμαι να έχω συγκεκριμένο style. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα, τα υφάσματα και δεν ακολουθώ κατά γράμμα τις τάσεις της μόδας. Τις περισσότερες φορές παντρεύω τα ρούχα μεταξύ τους για να τα κάνω πιο οικεία πάνω μου. Σε κάθε περίσταση θέλω να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου.

Επιπλέον διαλέγω τι θα φορέσω ανάλογα με τη διάθεση μου –μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιλέγω νωρίτερα το τι θα βάλω- που αυτό μεταφράζεται «πως έχω ξυπνήσει το πρωί».

Υπάρχουν φορές που θα φορέσω το τζινάκι μου με ένα πουκάμισο ή πουλόβερ κι άλλες που θα επιλέξω φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο. Έχω παρατηρήσει πως όταν ντύνομαι πιο casual τονίζω περισσότερο το μακιγιά μου. Κι όταν ντύνομαι με φορεματάκια και φούστες αφήνω ήσυχα τα μάτια κι δίνω έμφαση στα χείλη με ένα έντονο χρώμα στο κραγιόν.

Ψάχνοντας προτάσεις σου βρήκα τι να βάλεις στο κυριακάτικο brunch. 6 υπέροχα outfits που ξεχώρισα αυτή τη βδομάδα και στα προτείνω.

Σου αρέσουν;;

 

Φώτος: Pinterest