Υλικά

6 αυγά

2 κολοκυθάκια

1 κρεμμύδι

2 πράσινες πιπεριές

2 φέτες τυρί του τοστ

2 φέτες γαλοπούλα βραστή

Αλάτι, πιπέρι

Λάδι

γάλα

 

Εκτέλεση

  • Σ΄ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω λίγο λάδι.
  • Ψιλοκόβω σε μικρά κομματάκια τα λαχανικά μου, το τυρί και τη γαλοπούλα και όταν κάψει το λάδι τα ρίχνω μέσα στο τηγάνι μου. Τα αφήνω μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά κι προσθέτω αλάτι, πιπέρι και λίγο γάλα. Ρίχνω τα χτυπημένα αυγά μέσα στο τηγάνι και με μια σπάτουλα τα ανακατεύω όλα μαζί. Μόλις είναι έτοιμη η κάτω πλευρά της ομελέτας γυρίζω την γυρίζω κι από την άλλη να γίνει.

Tips

Ρίχνω τόσα αυγά για να μην χαθούν μέσα στα υπόλοιπα υλικά μου και να γίνει η ομελέτα μου αφράτη σαν… πίτα.