Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της που θα γίνει σε ένα ελληνικό νησί. Όμως, τι θα γίνει μόλις ανακαλύψει μέσα από το ημερολόγιο της μαμάς της πως έχεις τρεις μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα  για όλα αυτά και η περιπέτεια τώρα ξεκινά…

Η ελληνική εκδοχή του Mamma Mia έχει ενδιαφέρον. Το ρόλο της μαμάς Dona υποδύεται η Δέσποινα Βανδή αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ναι, η τραγουδίστρια το διασκεδάζει με αποτέλεσμα το κοστούμι της Dona να της κουμπώνει άψογα. Ο Άκης Σακελλαρίου ξέρει να μεταμορφώνεται υποκριτικά σε κάθε ρόλο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Προσωπικά, το δεύτερο μέρος της παράστασης λίγο με κούρασε- θα προτιμούσα λιγότερο τραγούδι- αλλά η ώρα κυλά ευχάριστα. Το φινάλε παραμένει εντυπωσιακό και έχεις την αίσθηση πως έχεις πάει με την παρέα σου σε ένα μεγάλο πάρτι.

Παίζουν: Δέσποινα Βανδή, Άκης Σακελλαρίου, Demy, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου,  Άρης Μακρής, Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαρβάρα Νεμπή, Μάριος Χατζηαντώνη, Μανώλης Θεοδωράκης, Ασπασία Λαιμού, Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου, Γιάννης Πλιάκης, Σεργκέι Γκριτσένκο, Θέμις Μαρσέλλου, Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ελένη Δήμου, Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Γιώργος Μαντάς, Γιώργος Μαρτίνος, Μαρία Μέντζα, Άρνολντ Χατζή, Ντόρα Γκέγκα, Άννα Μαρία Κόρνια, Αλεξάνδρα Κολαϊτη, Γεωργία Γιώτα.

Ημέρες –Ώρες παραστάσεων

Τετάρτη 18:30

Πέμπτη -Παρασκευή 21:00

Σάββατο 17.45 και 21:15,

Κυριακή 17:00

Εισιτήρια:

Τιμές ανά ζώνη: 15 ευρώ, 20 ευρώ, 25 ευρώ, 30 ευρώ, 40 ευρώ.

 

Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου